Перспективи створення і розвитку балансуючого ринку та ринку допоміжних послуг в ОЕС України - Баталов, А.Г.; Денисевич, К.Б.; Олефір, Д.О. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Показано сучасний стан справ щодо виконання основних етапів переходу оптового ринку електричної енергії України до ринку двосторонніх договорів та балансуючого ринку. Розглянуто особливості та перспективи впровадження балансуючого ринку та ринку допоміжних послуг в Україні.