Модель функціонування та розвитку генеруючих потужностей в ринкових умовах - Борисенко, А.В.; Саух, С.Є. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Представлено довгострокову рівноважну модель введення потужностей, що враховує особливості функціонування енергосистеми України в ринкових умовах.