Релігійні норми як соціально-правотворчі чинники суспільства - Міма, І.В. (Альманах права, 2012)
Досліджено теоретичні аспекти релігійних норм, як соціально-правотворчих чинників суспільства; чітко визначено та охарактеризовано форми впливу релігійних норм на правотворення, зокрема виділяються: просторова (територіальний та соціальний аспект), опосередкована, безпосередня, вибіркова та смислова.