Двосторонні інвестиційні договори: типова структура, поняття і формулювання положень - Шемшученко, С.О. (Альманах права, 2012)
У статті проводиться огляд типових елементів структури двосторонніх інвестиційних договорів. Аналізуються основні поняття і формулювання положень таких договорів.