Загальна інформаційна модель адаптивного трансформатора струму та напруги високовольтної ЛЕП - Танкевич, С.Є.; Блінов, І.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Окреслено основні принципи загального інформаційного моделювання та розглянуто його основні складові. Розроблено загальну інформаційну модель адаптивного трансформатора струму високовольтної ЛЕП.