Процеси інформаційного обміну при плануванні графіків роботи учасників конкурентного ринку електричної енергії України - Блінов, І.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Визначено основні сфери та процеси інформаційного обміну при складанні графіків роботи учасників балансуючого ринку електричної енергії з урахуванням вимог міжнародних нормативних документів, понять гармонізованої рольової моделі європейського ринку електричної енергії та правил функціонування балансуючого ринку електричної енергії України.