Процеси інформаційного обміну при урегулюванні небалансів учасників конкурентного ринку електричної енергії України - Блінов, І.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2012)
Визначено основні області та процеси інформаційного обміну при врегулюванні небалансів учасників на ринку двосторонніх договорів та балансуючого ринку електричної енергії (РДДБ) з урахуванням міжнародних вимог та правил функціонування РДДБ України.