Безпека правоохоронних органів та особиста безпека їх співробітників - Суббот, А.І. (Держава і право, 2011)
Розглядаються питання безпеки правоохоронних органів та особистої безпеки співробітників, уточнюється зміст таких понять, як «безпека», «небезпека», «особиста безпека працівників правоохоронних органів».