Адміністративно-правове забезпечення створення та функціонування спеціальних (вільних) економічних зон - Баклан, О.В. (Держава і право, 2011)
Сформульовані деякі пропозиції та рекомендації відносно удосконалення правового становища щодо створення та функціонування спеціальних (вільних) економічних зон в нашій країні.