Зміст та сутнісні ознаки адміністративно-правової охорони прав споживачів - Коцовська, О.Л. (Держава і право, 2011)
Аналізується поняття охорони прав, його співвідношення з поняттям захисту прав. Визначається доцільність введення поняття «охорона прав споживачів». Обґрунтовується значення адміністративного права для охорони прав споживачів. Визначається адміністративно-правова охорона прав споживачів як специфічний вплив на права споживачів, який здійснюється органами публічної адміністрації.