Проблеми правового регулювання відносин інтелектуальної власності в Україні - Рудник, Т.В.; Кметик, Х.В. (Держава і право, 2011)
Досліджуються та аналізуються деякі проблеми правового регулювання відносин інтелектуальної власності в Україні та пропонуються шляхи їх вирішення.