Неукладений господарський договір: проблеми та шляхи подолання - Подоляк, С.А. (Держава і право, 2011)
Розглянуто актуальні питання неукладеного господарського договору у світлі пошуку шляхів підвищення ефективності правового регулювання господарсько-договірних відносин. Переосмислюється правова природа цього явища. Запропоновано конкретні пропозиції щодо зміни господарського законодавства.