Співвідношення прав юридичних і фізичних осіб у консти туційному і цивільному праві - Карнаух, Т.П. (Держава і право, 2011)
Розглядаються питання співвідношення окремих прав фізичних і юридичних осіб у межах конституційного і цивільного права, проблеми їх закріплення в Основному Законі та Цивільному кодексі України. Аналізується вплив практики конституційного судочинства на розвиток цих прав.