Законодавче забезпечення розвитку накопичувальної системи пенсійного страхування - Скіпенко, Р.Е. (Держава і право, 2011)
Досліджується динаміка правового регулювання накопичувальної системи пенсійного страхування, аналізується регламентація механізму накопичувального страхування в контексті нового етапу пенсійної реформи.