Роль законотворчості у підвищенні ефективності правової політики - Лопушанський, А.А. (Держава і право, 2012)
Визначено основні шляхи підвищення ефективності правової політики як особливого напряму державної політики, з’ясовано місце у цих процесах законотворчості.