Аграрне законодавство Уряду Півдня Росії: історико-правовий аспект - Корновенко, С.В. (Держава і право, 2012)
Аналізується аграрне законодавство Уряду Півдня Росії. Доведено, що аграрне законодавство П. Врангеля відповідало реальному стану справ у сільському господарстві Таврійської губернії, відображало інтереси практично всіх категорій селянства; воно було «гнучким», тобто розроблялося та вдосконалювалося з урахуванням соціально-економічних і суспільно- політичних обставин часу.