Протидія правоохоронних органів Донбасу проявам злочинності в період другої половини 1920-х рр. - Попова, Г.О. (Держава і право, 2012)
Висвітлюється процес протидії правоохоронних органів Донбасу злочинним проявам та їхньої боротьби з проявами бандитизму у період другої половини 1920-х років. Визначено основні джерела злочинності цього часу. Окремо розглянуто питання порушення закону в середовищі самих правоохоронних органів, насамперед — серед працівників розшуку та міліції.