Методологія та принципи дослідження проблем правотворчості суб’єктів місцевого самоврядування в Україні - Делія, Ю. В. (Держава і право, 2012)
Розглянуто питання методології та принципів дослідження правотворчої діяльності суб’єктів місцевого самоврядування як складової публічної адміністрації в Україні. Розкрито методологічні принципи правотворчої діяльності суб’єктів публічної адміністрації, а також практичне їх застосування в сучасних умовах.