Правове регулювання законодавчої діяльності Верховної Ради України - Омельченко, Н.Л. (Держава і право, 2012)
Розглядаються практичні проблеми правового регулювання законодавчої діяльності Верховної Ради України. Пропонуються зміни до чинного законодавства та прийняття нових законів, які б стали фундаментом, зокрема, закони «Про Верховну Раду України», «Про закони і законодавчу діяльність».