Пріоритети нормотворення та правового регулювання державної інформаційної політики - Чиж, І.С. (Держава і право, 2012)
Дається правовий аналіз реального стану інформаційного простору України, проблем і пріоритетів здійснення державної інформаційної політики в контексті забезпечення конституційного права на поширення інформації. Автор на основі великого власного парламентського досвіду, а також напрацювань, нагромаджених за час його керування Державним комітетом телебачення і радіомовлення України, вибудовує чітку ієрархію пріоритетів нормотворення у сфері інформаційного права.