Партійна позаідеологічність в Україні як відображення лобістської політичної культури та політичної активності - Постол, О.Є. (Держава і право, 2011)
Аналізуються взаємозв’язки між віртуальною ідеологічністю політичних партій в Україні та лобістською політичною культурою політичної еліти та населення.