Взаємозв’язок політики, економіки та прагматизму - Чижова, О.М. (Держава і право, 2011)
Розглянуто взаємозв’язок політики, економіки та прагматизму. Показано, що економіка виступає важливим фактором, який визначає . політику, зворотньо впливає на економіку; ці взаємодії відбуваються під дією прагматизму – політичного, економічного, соціального.