Правове регулювання техногенно забруднених земель в Україні - Басай, Р.М. (Держава і право, 2012)
Проаналізовано земельне законодавство України на предмет врегулювання правового режиму використання і охорони техногенно забруднених земель і внесено рекомендації щодо його вдосконалення.