Трудова міграція: аналіз законодавства зарубіжних країн у сфері працевлаштування - Стрільченко, Є.В. (Держава і право, 2012)
Визначено мотивацію населення України до міждержавної трудової міграції шляхом аналізу законодавства зарубіжних країн, охарактеризовано основні риси міграційного законодавства зарубіжних країн, проведено його порівняльний аналіз.