Національне самовизначення в контексті розширення Європейського Cоюзу - Рафальский, І.О. (Держава і право, 2012)
Аналізуються проблеми національного самовизначення в контексті розширення Європейського Союзу. Розглянуті особливості самовизначення, його характерні риси, а також вплив європейської інтеграції на країни, що перебувають поза межами ЄС.