Допит свідків, підозрюваних та обвинувачених під час розслідування умисного знищення або пошкодження об’єктів житлово-комунального господарства - Олійник, Ю.Я. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання допиту свідків, підозрюваних та обвинувачених під час розслідування умисного знищення або пошкодження об’єктів житлово-комунального господарства. Свідків умисного знищення або пошкодження об’єктів житлово-комунального господарства умовно поділено на класифікаційні групи.