Міжнародно-правовий режим космічної безпеки: до теорії питання - Стельмах, О.С. (Держава і право, 2012)
Розглядається міжнародно-правовий режим космічної безпеки крізь призму фундаментальних понять і категорій. Робиться спроба виокремити та проаналізувати концептуальні засади формування інституту космічної безпеки, його генезу, становлення та розвиток.