Становлення науки «Міжнародне антитерористичне право» в Україні - Широкова-Мурараш, О.Г. (Держава і право, 2012)
Розглядається питання виникнення та становлення в сучасній Україні науки «Міжнародне антитерористичне право», у межах якої українськими правознавцями розробляється концепція протидії цьому міжнародному злочину.