Емпіричні дослідження політичного дискурсу сучасних ЗМК: польський досвід - Романенко, О.В. (Держава і право, 2012)
Аналізуються емпіричні дослідження сучасних засобів масової комунікації, проведені польськими та українськими вченими. Зокрема, окреслено основні напрями досліджень у цій галузі, наводяться результати практичних досліджень політичного дискурсу ЗМК і висловлюються прогнози для проведення подальшого аналізу цієї проблематики.