Ресоціалізаційний центр як ефективна форма соціального становлення неповнолітніх правопорушників у виховних колоніях - Гусак, А.П. (Держава і право, 2012)
В статті приведені і обрунтовані шляхі вдосконалення ресоціалізаційної роботи з неповнолітніми злочинцями у виховних колоніях на сучасному етапі.