Теоретично-правова характеристика відмови прокурора від обвинувачення та наслідки останньої для підсудного - Турман, Н.О. (Держава і право, 2012)
Здійснена теоретично-правова характеристика відмови прокурора від обвинувачення та наслідки останньої для підсудного.