Регулювання пенсійного забезпечення по інвалідності у міждержавних договорах та угодах - Коробенко, Н.П. (Держава і право, 2012)
Досліджуються міждержавні договори та угоди у сфері пенсійного забезпечення, на основі чого вносяться пропозиції щодо вдосконалення їхніх окремих положень.