Цивільно-правова відповідальність підрядника за договором підряду на проведення проектних та пошукових робіт - Лукасевич-Крутник, І.С. (Держава і право, 2012)
Досліджено відповідальність підрядника за порушення зобов’язання за договором підряду на проведення проектних і пошукових робіт. Розглядаються умови та форми цивільно-правової відповідальності підрядника за вказаним договором.