Окремі підходи до класифікації міжнародно-правових актів у сфері праці - Волохов, О.С. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання, пов’язані з визначенням критеріїв класифікації актів міжнародного регулювання праці, шляхом встановлення їхніх характерних ознак. Проаналізовано основні підходи до загального розмежування джерел міжнародно-правового регулювання праці, запропоновані критерії класифікації міжнародно-правових актів у сфері праці.