Теоретико-правові аспекти реалізації права приватної власності на ліси в Україні - Юрчишин, Н.Г. (Держава і право, 2012)
Досліджено теоретико-правові аспекти реалізації права приватної власності на ліси в Україні. Реалізація права приватної власності на ліси та здійснення права приватної власності на ліси розглядаються як поняття, пов’язані за змістом і формою. Зміст реалізації права приватної власності на ліси є ширшим, оскільки охоплює здійснення даного права в цілому.