Окремі аспекти відповідальності держави за екологічну шкоду - Білик, І.А. (Держава і право, 2012)
Аналізується відповідальність держави за екологічну шкоду у випадку бездіяльності державних органів по встановленню та притягненню винних осіб до відповідальності.