Вдосконалення контролю та нагляду за жінками, звільненими з місць позбавлення волі - Неживець, О.М. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання здійснення контролю й нагляду за особами, звільненими від відбування покарання, за якими встановлено адміністративний нагляд.