Чи потрібні примітки як структурна частина статей особливої частини КК України: до постановки проблеми - Сивак, М.М. (Держава і право, 2012)
Розглядаються проблеми доцільності використання приміток статей в Особливій частині КК України; проаналізовані точки зору теоретиків права та вченихкриміналістів на ці питання; констатовано, що примітки є невід’ємною структурною частиною статей Особливої частини КК України та повинні використовуватися законодавцем у процесі правотворчості в кримінальному праві.