Від ЮНЕП до ЮНЕО: проблеми та перспективи утворення єдиної природоохоронної організації на універсальному рівні - Фомченко, Є.О. (Держава і право, 2012)
Досліджується інституційно-організаційний механізм у сфері міжнародного екологічного права, основні тенденції здійснення природоохоронної діяльності в рамках системи ООН, проблеми та перспективи створення єдиної універсальної організаціїв галузі навколишнього природного середовища.