Соціальна база європейського суспільства: проблеми і перспективи - Ярова, Л.В. (Держава і право, 2012)
Розглядається вирішення соціальних питань Європейським Союзом, що допомагає досягти єдності при ухваленні життєво важливих для європейського інтеграційного процесу рішень і для втілення їх у життя.