Єврейське питання і урядовий сенат: практика застосування законів про євреїв у Російській імперії другої половини ХІХ – початку ХХ ст. - Кальян, О.С. (Держава і право, 2012)
Розглядаються актуальні правові питання щодо діяльності урядового Сенату, практичного застосування законів про євреїв у Російській імперії другої половини ХІХ – ХХ ст., аналізуються історичні умови вирішення єврейського питання.