Порівняльно-правовий аналіз міграційного законодавства розвинених держав світу - Ворона, Д.М. (Держава і право, 2012)
Досліджується міграційне законодавство розвинених держав світу, аналізуються особливості надання дозволу на проживання, перебування та роботу, основні канали імміграції.