Приватні охоронні організації як суб’єкти профілактики злочинності - Бєліков, Ю.М. (Держава і право, 2012)
Досліджується правовий статус приватних охоронних структур у сфері профілактики злочинності. Проаналізовано повноваження приватних охоронних організацій у цій сфері та визначено проблеми їх діяльності.