Особливості представництва іноземних осіб у цивільному процесі України - Бичкова, С.С.; Чучкова, Н.О. (Держава і право, 2012)
Досліджено інститут цивільного процесуального представництва іноземних осіб. Виокремлено та проаналізовано три основні особливості представництва іноземних осіб у цивільному процесі України.