Міжнародно-правове регулювання пенсійного забезпечення по інвалідності внаслідок загального захворювання - Коробенко, Н.П. (Держава і право, 2012)
Аналізуються універсальні та європейські міжнародно-правові акти в сфері пенсійного забезпечення по інвалідності внаслідок загального захворювання щодо їх відповідності пенсійному законодавству України, на основі чого вносяться пропозиції про приведення у відповідність до міжнародних соціальних стандартів окремих положень національного законодавства.