Стратегія ціноутворення на конкурентному регіональному ринку м’ясопродуктів
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автор: | Первухіна, О.М. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2011
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/65324 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Стратегія ціноутворення на конкурентному регіональному ринку м’ясопродуктів / O.M. Первухіна // Культура народов Причерноморья. — 2011. — № 218. — С. 7-10. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів
за авторством: Первухіна, О.М.
Опубліковано: (2012) -
Застосування теорії нечіткої логіки для прогнозування ціноутворення на ринку житлової нерухомості
за авторством: Рейкін, В.С., та інші
Опубліковано: (2009) -
Маркетингова стратегія розвитку ринку зерна
за авторством: Швец, Р.В.
Опубліковано: (2012) -
Ціноутворення: теоретичний аспект
за авторством: Савчук, О.О.
Опубліковано: (2011) -
Концептуальні основи формування системи стратегічного маркетиного планування на регіональному ринку фінансових послуг
за авторством: Янковська, В.А.
Опубліковано: (2011)