Український легіон Романа Сушка. Напад зі Словаччини на Польщу (1939) - Шміґель, М. (Український визвольний рух, 2007)
Це дослідження здійснено в рамках грантового проекту VEGA č. 1/2226/05 «Українська Повстанська Армія (УПА) у Словаччині в 1945–1947 рр.» Зі словацької переклала Ольга Сало.