Ідентифікація алеля Glu-B1al високомолекулярних глютенінів та його вплив на ознаки хлібопекарської якості у пшениць, придатних до поширення в Україні
Серед сортів озимої м’якої пшениці, занесених до Державного реєстру сортів рослин, придатних до поширення в Україні у 2008 р., виявлено шість (Куяльник, Селянка, Панна, Зміна, Вдала, Скарбниця) сортів-носіїв алеля Glu-B1al, характерного для пшениць із високими показниками хлібопекарської якості. Про...
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | Злацька, А.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
2010
|
Назва видання: | Физиология и биохимия культурных растений |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/66302 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Ідентифікація алеля Glu-B1al високомолекулярних глютенінів та його вплив на ознаки хлібопекарської якості у пшениць, придатних до поширення в Україні / А.В. Злацька // Физиология и биохимия культурных растений. — 2010. — Т. 42, № 4. — С. 315-321. — Бібліогр.: 22 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Молекулярна ідентифікація алеля Glu-B1al у сортах і лініях пшениці
за авторством: Моргун, Б.В., та інші
Опубліковано: (2013) -
Поліморфізм високомолекулярних субодиниць глютенінів Aegilops biuncialis vis.
за авторством: Козуб, Н.О., та інші
Опубліковано: (2015) -
Реєстрація зразків-стандартів алелів локусів високомолекулярних субодиниць глютенінів Aegilops biuncialis Vis.
за авторством: Козуб, Н.О., та інші
Опубліковано: (2013) -
Дослідження поліморфізму сортів сої (Glycine max (L.) Marril), придатних до поширення в Україні, за ssr-маркерами зчепленими з локусом Rsv4, що зумовлює стійкість до вірусу мозаїки сої
за авторством: Шерепітко, Д.В., та інші
Опубліковано: (2009) -
Оцінка фінансового потенціалу підприємств хлібопекарської промисловості
за авторством: Жамойда, О.А.
Опубліковано: (2009)