Сучасний стан досліджень запасних білків пшениці

Проаналізовано літературні дані стосовно селекційного поліпшення якості зерна пшениці. Обговорюються роботи, присвячені дослідженню генотипних особливостей ознак «вміст білка в зерні», «сила борошна». Запропоновано шляхи подальшого вивчення закономірностей формування цих ознак та можливостей їх полі...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2011
Автори: Починок, В.М., Радченко, О.М.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України 2011
Назва видання:Физиология и биохимия культурных растений
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/66372
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Сучасний стан досліджень запасних білків пшениці / В.М. Починок, О.М. Радченко // Физиология и биохимия культурных растений. — 2011. — Т. 43, № 3. — С. 255-266. — Бібліогр.: 53 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-66372
record_format dspace
spelling irk-123456789-663722014-07-12T03:01:32Z Сучасний стан досліджень запасних білків пшениці Починок, В.М. Радченко, О.М. Проаналізовано літературні дані стосовно селекційного поліпшення якості зерна пшениці. Обговорюються роботи, присвячені дослідженню генотипних особливостей ознак «вміст білка в зерні», «сила борошна». Запропоновано шляхи подальшого вивчення закономірностей формування цих ознак та можливостей їх поліпшення. Проанализированы литературные данные относительно селекционного улучшения качества зерна пшеницы. Обсуждаются работы, посвященные исследованию генотипических особенностей признаков «содержание белка в зерне», «сила муки». Предложены пути дальнейшего изучения закономерностей формирования этих признаков и возможностей их улучшения. Literature data regarding breeding to improve wheat grain quality are analyzed. The results of studies of genotypic peculiarities of traits «grain protein content», «flour power» are discussed. The ways of further investigation of these traits formation mechanisms and their possible improvement are proposed. 2011 Article Сучасний стан досліджень запасних білків пшениці / В.М. Починок, О.М. Радченко // Физиология и биохимия культурных растений. — 2011. — Т. 43, № 3. — С. 255-266. — Бібліогр.: 53 назв. — укр. 0522-9310 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/66372 577.113:575.22:633.11 uk Физиология и биохимия культурных растений Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
description Проаналізовано літературні дані стосовно селекційного поліпшення якості зерна пшениці. Обговорюються роботи, присвячені дослідженню генотипних особливостей ознак «вміст білка в зерні», «сила борошна». Запропоновано шляхи подальшого вивчення закономірностей формування цих ознак та можливостей їх поліпшення.
format Article
author Починок, В.М.
Радченко, О.М.
spellingShingle Починок, В.М.
Радченко, О.М.
Сучасний стан досліджень запасних білків пшениці
Физиология и биохимия культурных растений
author_facet Починок, В.М.
Радченко, О.М.
author_sort Починок, В.М.
title Сучасний стан досліджень запасних білків пшениці
title_short Сучасний стан досліджень запасних білків пшениці
title_full Сучасний стан досліджень запасних білків пшениці
title_fullStr Сучасний стан досліджень запасних білків пшениці
title_full_unstemmed Сучасний стан досліджень запасних білків пшениці
title_sort сучасний стан досліджень запасних білків пшениці
publisher Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
publishDate 2011
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/66372
citation_txt Сучасний стан досліджень запасних білків пшениці / В.М. Починок, О.М. Радченко // Физиология и биохимия культурных растений. — 2011. — Т. 43, № 3. — С. 255-266. — Бібліогр.: 53 назв. — укр.
series Физиология и биохимия культурных растений
work_keys_str_mv AT počinokvm sučasnijstandoslídženʹzapasnihbílkívpšenicí
AT radčenkoom sučasnijstandoslídženʹzapasnihbílkívpšenicí
first_indexed 2023-10-18T18:50:00Z
last_indexed 2023-10-18T18:50:00Z
_version_ 1796145280916127744