Вплив температурних стресів на кількісні та якісні характеристики білків ріпаку Brassica napus var. oleifera

Досліджено кількісні та якісні зміни, які відбувалися з розчинними білками проростків двох контрастних за стійкістю сортів ріпаку Brassica napus var. oleifera після дії короткотривалих температурних стресів....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2011
Автори: Косаківська, І.В., Блюма, Д.А., Устінова, А.Ю., Деміревська, К.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України 2011
Назва видання:Физиология и биохимия культурных растений
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/66434
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Вплив температурних стресів на кількісні та якісні характеристики білків ріпаку Brassica napus var. oleifera / І.В. Косаківська, Д.А. Блюма, А.Ю. Устінова, К. Деміревська // Физиология и биохимия культурных растений. — 2011. — Т. 43, № 6. — С. 492-497. — Бібліогр.: 21 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine